28 februari
SEO - metatags

Waarom staat de één bovenaan en is de andere (bijna) niet te vinden?

Zoekmachines zijn erg belangrijk om gevonden te worden op internet. Op dit moment zoeken ongeveer elke seconde 40.000 mensen met Google.

In dit artikel gaan we wat dieper in op Metatags. Meta tags: stukjes code die informatie geven over de inhoud van je website, voor bijvoorbeeld zoekmachines.

We gebruiken een zoekmachine op onze PC, op de laptop, maar ook op onze mobieltjes. Tegenwoordig zoeken we ook via sociale media en op verzamelsites. Er is zoveel bijgekomen op het gebied van zoek technologie. Toch worden Metatags nog steeds ondersteund en helaas onderschatten veel mensen het effect ervan.

Leesverder
28 februari
ssl certificaat

Beveilig je websitegegevens met een SSL-certificaat

Uit onderzoek van SIDN in samenwerking met MKB Servicedesk blijkt dat maar liefst 86% van de Nederlandse bedrijfswebsites die privacygevoelige informatie verwerken, de websitebeveiliging onvoldoende op orde heeft. Het gaat hier om honderdduizenden websites die bijvoorbeeld gegevens vanuit contactformulieren en betaalpagina’s verwerken. Deze websites doen dit via een http-verbinding in plaats van de wettelijk vereiste https-verbinding. Zo’n https-verbinding kun je tot stand brengen met een SSL-certificaat.....

Leesverder
26 april
SEO

Een nieuwe website en dan....

U heeft een mooie website en denkt achterover te kunnen zitten te wachten op nieuwe klanten. Dan bent u niet alleen, veel mensen denken een bedrijf te kunnen starten met een mooie website terwijl het werken dan pas begint.

Uw poteniele klanten dienen uw website te kunnen vinden, vroeger nog niet zo heel lang geleden......

Lees verder