26 april
seo optimalisatie

Een nieuwe website en dan....

U heeft een mooie website en denkt achterover te kunnen zitten te wachten op nieuwe klanten. Dan bent u niet alleen, veel mensen denken een bedrijf te kunnen starten met een mooie website terwijl het werken dan pas begint.

Uw poteniele klanten dienen uw website te kunnen vinden, vroeger nog niet zo heel lang geleden gaf u wat geld uit aan de gouden gids en kon u de eerste telefoontjes verwachten. Tegenwoordig zal u keihard moeten werken om een goede vermelding te verdienen bij de zoekmachines en vooral bij Google.

Veel bedrijven beloven u een top 3 vermelding, ik kan u 1 ding beloven dat men dit meestal niet waar kan maken. Child-IT heeft verschillende tools waarmee we uw ranking kunnen verbeteren. De klant, mogelijk u heeft ook een heel belangrijke tool in handen. De ranking begint immers met het product of met de dienst welke u verkoopt. Op uw website beschrijft u dit product of deze dienst en dit is één van de belangrijkste tools, informatie waar uw klanten op zitten te wachten en waar ze naar op zoek zijn. Verder kunt u de verschillende sociale media kanalen gebruiken om beter vindbaar te zijn.

Een ander aspect waar onder ander google dol op is, is actualiteit, verfris of vervang regelmatig berichten of plaats elke week iets nieuws. Een blog of een laatste nieuws bericht kan helpen om uw website actueel te houden.

Ook de meta tags spelen nog een rol, echter lukraak woorden invoeren heeft geen zin. Deze woorden dienen weer terug te komen in de tekst, minimaal 1 keer liefst 3-4 keer. Zo zijn er verschillende manieren om uw website omhoog te krijgen in de zoekmachines. Child-IT helpt u daar graag bij en neemt u een website bij ons dan krijgt u dit er gratis bij.

Heeft u interesse in een goede zoek machine optimalisatie neemt u dan vrij blijvend contact met ons op.