Magento een compleet e-commerce oplossing

Wanneer u van plan bent om een webshop te starten, kunt u kiezen voor Magento. De software van Magento bevat een uitgebreid e-commercesysteem die u zelf kunt uitbreiden. Magento biedt u de mogelijkheid om uw klanten, orders en producten gemakkelijk te beheren. Zo kunt u niet alleen uw voorraad in de gaten houden, maar ook producten met elkaar vergelijken en klanten laten upsellen. Kies een template dat aan uw wensen voldoet en laat klanten betalen via verschillende betaalmethodes.

Niet bij elke aanbieder van hosting kunt u magento zomaar onderbrengen, door bepaalde eissen van Magento moet de server van de Hosting provider hier geschikt voor zijn. Bij Child-IT draait Magento zonder problemen. Ook de Cronjobs, dit zijn automatische taken zoals het versturen van bepaalde e-mails zijn geen probleem bij Child-IT hosting.

Ondanks dat Magento een open source is en u deze zonder kosten kunt gebruiken is dit niet eenvoudig zelf te installeren en naar wens in te vullen. Enige kennis van HTML en PHP zijn vereist. Wij bij Child-IT zijn Magento specialisten en kunnen tegen een aantrekkelijk tarief voor u een webshop in Magento ontwikkelen. Uiteraard staan wij ook open om uw webshop alleen te hosten.

Heeft u intresse in Magento hosting neemt u dan contact met ons op