Welkom bij Child-IT

U heeft intresse in een nieuwe of vernieuwde webshop. Waarschijnlijk heeft u niet de kennis of de tijd niet om deze zelf te realiseren. Bij Child-IT hebben we de kennis wel, deze hebben we in ruim 15 jaar opgedaan. Child-IT realiseerd uw webshop in Magento. Magento is een open source platvorm met een uitgebreid CMS control panel.

Child-IT installeerd, configureerd en optimaliseerd Magento voor u op uw webhosting. Wij realiseren de winkel geheel in uw bedrijfskleuren, met uw logo's, uw wensen en eventuele betaalproviders. Zelf kunt u de teksten in een WYSWYG editor aanpassen en de artikelen plaatsen met 1 of meerdere foto's, omschrijvingen, maten, kleuren etc.

Na de ontwikkelings fase testen wij de winkel uitgebreid met u om te kijken of alle functies daadwerkelijk werken. Heeft u intresse in een webshop neem dan contact met ons op.

Ook hebben wij een aantal handige applicaties voor uw website ontwikkeld, denk bijvoorbeeld aan een handige tool om bezoekers/klanten online te laten reserveren voor een behandeling. Meer info vindt u bij handige applicaties

Onze service

Bij Child-IT bent u verzekerd van

Responsive Design

Wij zorgen dat uw webshop ook goed leesbaar is op een tablet en smartphone indien u dit wenst.

Magento

Child-It maakt gebruik van Magento voor de webshops.

De laatste versie

Wij gebruiken altijd een van de laatste goed werkende versies

Goede uitleg

Voordat uw site "live" gaat leggen wij duidelijk alles uit, en testen we de winkel uitgebreid

Gratis ondersteuning

Loopt u na realisatie nog tegen problemen aan, wij lossen dit gratis voor u op.

SEO

Standaard search engine optimization(SEO) zit standaard in ons pakket. Voor uitgebreide wensen maken wij aparte afspraken met u.